Luxe kattenhotel - Château du Chat*****

Tommy's Gazette

ecologische kattenbakvulling

Tommy's Gazette™ zijn pellets die als kattenbakvulling en/of vloerbedekking voor knaagdieren gebruikt kunnen worden en minder schadelijk zijn voor ons leefmilieu dan bestaande producten. Niet alleen worden de vervaardiging en de verpakking afgestemd om hun ecologische impact te verminderen, maar ook de basisgrondstoffen zijn afkomstig uit gerecycleerde bronnen, namelijk oud papier. Waarom zouden we afhankelijk moeten zijn van steengroeven om kattenbakvulling te produceren als er reeds genoeg secundaire grondstoffen voorhanden zijn in onze steden en erbuiten? Waarom zouden we ons afval, dat we zo zorgvuldig gesorteerd en ingezameld hebben, moeten exporteren als er hier ter plaatse genoeg aanwendingsmogelijkheden bestaan?

KATTENBAKVULLING VERVAARDIGD UIT 100% GERECYCLEERD PAPIER

  • Tommy's Gazette™ draagt zorg om het komfort van de kat en de ecologie. Het is haast volledig stofvrij en laat geen sporen achter.
  • Tommy's Gazette™ is vervaardigd uit 100% gerecycleerd papier, om de afvalberg en de nood naar het verbruik van nieuwe grondstoffen te verminderen.
  • Tommy's Gazette™ bevat geen toegevoegde chemicaliën of andere ingrediënten, om een ecologisch eindproduct te bekomen dat ook veilig is voor onze huisdieren.